Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU

Пожелания за 8-ми Март

Богат и качествен избор на специално измислени и написани пожелания и поздрави, които са изключително уникални за очаквани и не очаквани случаи. Изненадайте близки, приятели или роднини като им поднесете най-съкровенните си пожелания по случай празника им, който наближава и очакват трепетно с най-голямо въодушевление.

Водещи пожелания в категорията - 8-ми Март

Честит празник, Майко!
Бъди все така добра, мила и грижовна.
Не спирай да се усмихваш, защото така ни караш да сме спокойни и радостни заедно с теб.
Обичаме те всички и се ангажираме, осми март да мине с обгрижване за теб.

Радвам се, че имах късмета да те срещна, защото ти се оказа най-чудесната съпруга, а в последствие и невероятна майка на нашите деца. С това пожелание, искаме заедно с децата, да ти кажем колко много ни правиш щастливи и сме ти изключително благодарни за усилията, които полагаш за да сме чисти и нахранени. Благодарим ти за всичко и най-вече, че ни обичаш такива каквито сме.

Пожелаваме ти от цялата ни любов, най-усмихнатия празник за теб да е днес, осми март ден на жената. През този ден, ти ще разбереш какво е да не правиш нищо, защото искаме ние да те накараме да се чувстваш максимално добре и спокойна, ние ще изчистим, ще наготвим и изперем. Обичаме те, защото ти си нашият ангел хранител, а днес е твоят специален ден!

Рекламна площ #1 - 728x90

Категории с пожелания

разполагаме с 58 пожелания, 0 стиха и само 2 разказа;

гласувайте за нашите пожелания, благодарим ви!