Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU

Свържи се с нас или ни изпрати пожелание

Желаеш да кореспондираш с нас, искаш да ни изпратиш свое предложение за пожелание, разказ, стихче или пък нещо друго? Е, явно си на правилното място. От текущата страница ще откриеш информация за обратна връзка с нас, не ти гарантираме, че ще сме бързи с отговора, но все пак ще се постараем. Обещаваме ти!

Данни за обратна връзка с нас

Тук ще се опитаме да те насочим правилно, като посочим това-онова (просто един имейл адрес) с информацията за контакт с нас.

Разбира се, като цяло няма никаква нужда от цели романи и за тази страница, но все пак сме длъжни да публикуваме малко повечко текст, който е добре да имаме из страниците си заради някои от съществуващите търсачки. Абе, нуждаем се от SEO!

Имаш свое собствено предложение, как да подобрим уебсайта за пожелания? Ако е така, бихме се радвали да ни го изпратиш.

Би ли желал да публикуваме нещо интересно за всички нас от твое име, разказ, стих или някое мега яко пожелание? Да ти кажем, хич не се чуди, а направо ни го изпрати. Ще го прегледаме и след като сме сигурни, че просто не е копирано от мрежата, ще го публикуваме в сайта, а ти ще имаш възможността да получиш безплатен подарък от нас.

Подаръка ни към теб ще е супер, мега, ултра, яката тениска на пожелай!

Каквото и да си решил да ни пишеш го изпрати на следния имейл адрес, които се намира по-долу. Но не забравяй, ако желаеш да публикуваме нещо което си ни изпратил, то трябва да е уникално и измислено специално за pojelai.eu, няма да приемем нещо, което вече съществува или е близко до съществуващите в интернет!

Пиши ни на: email@pojelai.eu

Категории с пожелания

разполагаме с 58 пожелания, 0 стиха и само 2 разказа;

гласувай за нашите пожелания, благодарим ти!

Спечели една от уникалните тениски на Pojelai.eu

Как бих могъл/могла да спечеля една от тениските?

Хванахме ви, питате ли се вече, как та как? Хм, ето тук ще ви обясним какво е необходимо за да се сдобиете с тениска. Някои от вас ще си кажат сега... „еее, ай стига бе и правила ли има“. Ами да, няма как иначе!

За да спечелиш тениска, от теб се иска единствено да ни изпратиш няколко уникални пожелания за какъвто пожелаеш повод, но да е за вече съществуващите ни категориите!

Ако имаш уменията и желанието да пишеш по-задълбочено ще ти изпратим тениска, когато публикуваме минимум 20 разказа.

Получаваш тениска от нас, когато публикуваме минимум 50 мега яки пожелание, които си ни изпратил.

Имаш ли дарбата да пишеш стихове, изпрати ни 50 интересни и запленяващи стихчета които да публикуваме.

Отново е необходимо да ти припомним, че ще приемем единствено предложенията, които са проверени от нас и сме се убедили, че ги няма никъде в интернет пространството.