Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU |
Важно! Тази страница е предназначена само и единствено за авторите на пожеланията, присъстващи в уеб сайта Pojelai.EU. Настоящата формата за вход, не е обвързана по никакъв начин от посетителите/читателите на проекта Пожелай. Тя е единствено за специални цели, а именно добавяне на съдържание към страниците. Към висчки други, които не са автори на уникалните пожелания им е забранено да използват тази страница.
  1. Начало
  2. Вход за автори


Полезна информация и чзв:

В редовете по-долу, ще откриете отговорите на част от въпросите, които най-вероятно Ви вълнуват относно авторството в Pojelai.EU

Информация: ЧЗВ е съкращение на - Често Задавани Въпроси

Има ли вариант, в който да бъда активен автор на пожелания или стихове в pojelai.eu?

Отговор: Не. За съжаление, не бихте могли да бъдете активен автор в сайта за този момент. За евентуални промени, следете тази информация.

Информация: Активния автор е този, който има право за достъп в системата на уеб сайта.

А, бих ли могъл да предложа пожелание или стих?

Отговор: Да, категорично. Ако желаете да добавим ваше уникално пожелание или ваш стих, може да ни ги изпратите на имейл адреса посочен по-долу. След като ни ги изпратите, ние ще проверим стриктно дали съвпадат с някои от вече съществуващите в интернет.

Информация: Необходимо е да опишете/посочите, title - заглавие на изпратения материал.

Защо предложените стихове и пожелания от мен трябва да са уникални?

Отговор: Това е необходимо, защото: за нас е изключително важно да предоставяме/публикуваме само и единствено уникални пожелания, както и стихове. Пожеланието или стихът са уникални, само тогава, когато са измислени от конкретен човек, без те да са били разпространявани до момента.

Ще бъда ли отбелязан като автор на материала?

Отговор: и Да и Не. Това зависи изцяло от вас, имате пълното право да пожелаете анонимността си или пък да покажем на останалите посетители/читатели, кой точно е измислил публикацията в конкретната категория.

Информация: При изпращане от Ваша страна, е необходимо за ни информирате дали желаете да изпишем името Ви като автор или не.

Имате конкретни въпроси на които не намирате отговора тук?

Свържете се с нас като използвате следния имейл: email[@]pojelai.eu