Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU

Обичаш ли някого толкова много, че да се чувстваш като отвлечен

Богат и качествен избор на специално измислени и написани пожелания и поздрави, които са изключително уникални за очаквани и не очаквани случаи. Изненадайте близки, приятели или роднини като им поднесете най-съкровенните си пожелания по случай празника им, който наближава и очакват трепетно с най-голямо въодушевление.

Най-новото пожелание

Откраднат от любовта

Обичам те тебе аз, защото си най-прекрасната жена която някого съм срещал. Когато те погледна затаявам дъх в ребрата си и от любов боли ме, боли ме толкова много!
Невероятна с блестящо влажни и прекрасни очи, гледам те и си мисля как да те запазя, и да си моята звезда.

Обичам те все повече и повече с всеки изминал ден, обичам те защото ти си моето момиче и ще те закрилям в зло и добро. Когато имаш нужда от рамо на което да се подпреш, аз ще бъда там, там до теб. Когато се усмихваш или тъжиш, аз отново ще бъда до теб, защото двамата сме едно цяло - един живот.

Боли ме защото любовта ни е толкова силна, че ми е непосилно да я контролирам - все пак, ти не се тревожи, болката е хубава, защото тя не ме наранява. Болката която чувствам е от това, че не бих посмял да я променя, живота ми с теб е повече от това за което съм мечтал. Обичам те и никога не го забравяй, защото аз съм откраднат от теб и любовта!

неделя - 17 март, 2019 г.

45 Прегледа

Рекламна площ #1 - 728x90

Категории с пожелания

разполагаме с 58 пожелания, 0 стиха и само 2 разказа;

гласувайте за нашите пожелания, благодарим ви!