Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU

Разкази

Богат и качествен избор на специално измислени и написани пожелания и поздрави, които са изключително уникални за очаквани и не очаквани случаи. Изненадайте близки, приятели или роднини като им поднесете най-съкровенните си пожелания по случай празника им, който наближава и очакват трепетно с най-голямо въодушевление.

Водещи разкази в категорията

Обичаха се те безумно. Любовта им беше безгранична. Казваха се Мими и Пешо.
Запознаха се в един слънчев ден през Юли.
Така започва историята на двама влюбени, но с неочакван край.

Мими излезе на обичайната си разходка с приятелки: кафе, магазини, шопинг и момчета.
След като бяха обиколили магазините от едната страна на дългата пешеходна зона, решиха за седнат да пият по едно кафе за почивка, а след това щяха да обиколят и другата страна на зоната, пълна с магазини по техен вкус.

Пешо беше определил тази сбирка с приятелите си още от предната седмица, защото беше прекалено зает, за да успее да го планира от днес за утре. След толкова напрегнатия месец, който имаше, усещаше че е време за малко развлечения. И така денят за тази дългоочаквана среща дойде! Пешо чакаше с нетърпение и последният му приятел да се включи в тяхната компания, за да могат да седнат на кафе и да обсъдят плана за през деня: къде, как, кога да отидат за да се забавляват.

Но докато момичетата, силно и забе... прочети цялата история

Интернетът е най-мащабното средство, което се използва за да се сдобиеш с информация, да бъдеш близко до най-близките ти хора и дори да се запознаеш с перфектния партньор. Но, както всяко нещо, той също крие опасности. Било то измамни схеми, начин да се добереш до секретна информация или дори и до проституция, продажба на органи и наркотици.
В днешната история ще ви разкажем за опасността от интернет запознанствата.

Бианка или както ще я наричаме ние - Боби, беше младо момиче на 16 години. Изключително умна, красива и не на последно място талантлива. Разполагаше, както всеки тийнейджър със свои личен смартфон и лаптоп, на които прекарваше свободното си време.

Беше нормален ден в училище. Контролни, изпитвания, дори имаше и свободен час, който прекара със своите съученици в близкото кафене до училището. Но днешния ден ще преобърне съдбата на Боби на 180%.
Боби и нейната най-добра приятелка - Мария се бяха уговорили, след училище да излязат на разходка по плажната ивица на океана... прочети цялата история

Рекламна площ #1 - 728x90

Категории с пожелания

разполагаме с 58 пожелания, 0 стиха и само 2 разказа;

гласувайте за нашите пожелания, благодарим ви!