Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU |
Богат и качествен избор на специално измислени и написани пожелания и поздрави, които са изключително уникални за очаквани и не очаквани случаи. Изненадайте близки, приятели или роднини като им поднесете най-съкровенните си пожелания по случай празника им, който наближава и очакват трепетно с най-голямо въодушевление.
  1. Начало
  2. Пожелания за Имен Ден
  3. С приятели верни полей светлия ден

С приятели верни полей светлия ден

◈ 46
Наздравица на този ден вдигни и за злото ти недей мисли.
Суджук, луканка и филе на масата да има за всички тази година, че чак занапред, вовеки и до амина.
С приятели верни полей светлия ден, а пък останалото съдбата, ще го поднесе в бял сатен!
Честит имен ден!

Случайни пожелания от категорията

Стефановден е днес и ако не знаеш името ти означава венец. Обгръщаш всички с безграничния си чар, харизма и любов. Нека бъдеш заобиколен от приятели верни, девици все модерни и парите да се леят като ракията в този ден! Честит имен ден, приятелю!
Честит имен ден на всички празнуващи днес. Желая Ви много успехи, слънчеви дни и адски много късмет в начинанията Ви. Бъдете послушни, учени и работливи, защото всичко зависи от вас самите. Хайде със здраве и наздраве!
Роден си победител на целя народ, където и да идеш всички слушат твоя зов. Никола се казваш ти и винаги щастлива звезда над теб ще бди! Честит имен ден и наздраве!
Имаш име популярно и нека да ти бъде вярно. Да те пази от всичките ти врагове, а от здравето и късмета да грабиш с две ръце! Честит Имен Ден, Георги!
Наздравица на този ден вдигни и за злото ти недей мисли. Суджук, луканка и филе на масата да има за всички тази година, че чак занапред, вовеки и до амина. С приятели верни полей светлия ден, а пък останалото съдбата, ще го поднесе в бял сатен! Честит имен ден!
..

Валиден CSS!