Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU |
Богат и качествен избор на специално измислени и написани пожелания и поздрави, които са изключително уникални за очаквани и не очаквани случаи. Изненадайте близки, приятели или роднини като им поднесете най-съкровенните си пожелания по случай празника им, който наближава и очакват трепетно с най-голямо въодушевление.
  1. Начало
  2. Пожелания за Рожден Ден
  3. Държавния бюджет

Държавния бюджет

◈ 163
Честит рожден ден скъпи приятелю!
Пожелавам ти: От любов и щастие да не се отърваш и късметът винаги да е с теб, както ДДС-то в държавния бюджет!

Случайни пожелания от категорията

Пожелавам ти винаги духът ти да остане млад. Мечтите ти да станат реалност. Любовта да те преследва, където и да идеш и късмета никога да не те напуска. Честит рожден ден и помни, годините са просто една цифра, важното е да се чувстваш млад в душата.
Честит рожден ден! Нека пътят ти бъде озарен от топлите лъчи на слънцето. Щастието да стане твое ежедневие, любовта да не е по задължение. Късметът и парите да са с теб във всички дни, а не само от лотарийно билетче породени.
Нека щастието ти бъде безгранично, както са небето и звездите в океана на мечтите. Честит Рожден Ден!
Честит Рожден Ден, Татко! Желая ти цялото щастие на света и всичките звезди в небето. Усмивки, радост и любов ще получаваш навред, защото без съмнение ти си най-добрия Баща на тази земя. Вие с Мама ме отгледахте такава, мъничка, алена и послушна, ала вече съм голяма, думите разбирам и за сълзи от щастие не питам. Прекрасен нека да е този ден, слънчев и безгрижен дори за теб, отпусни се и кажи наздраве, защото днес ти имаш рожден ден тате. Обичам те мили Татко, бъди щастлив.
Честит рожден ден скъпи приятелю! Пожелавам ти: От любов и щастие да не се отърваш и късметът винаги да е с теб, както ДДС-то в държавния бюджет!
..

Валиден CSS!