Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU |
Богат и качествен избор на специално измислени и написани пожелания и поздрави, които са изключително уникални за очаквани и не очаквани случаи. Изненадайте близки, приятели или роднини като им поднесете най-съкровенните си пожелания по случай празника им, който наближава и очакват трепетно с най-голямо въодушевление.
  1. Начало
  2. Пожелания за Рожден Ден
  3. Лотарийно билетче

Лотарийно билетче

◈ 166
Честит рожден ден!
Нека пътят ти бъде озарен от топлите лъчи на слънцето. Щастието да стане твое ежедневие, любовта да не е по задължение. Късметът и парите да са с теб във всички дни, а не само от лотарийно билетче породени.

Случайни пожелания от категорията

Честит рожден ден, Како! На първо място, обичам те еййй, толкова много! Нали знаеш, как ме изненада на моя празник, сега аз съм на ред да изненадам теб. Пожелавам ти: От моята любов да не се отървеш. Щастието, още повече да намериш и от всичкият късмет да си прибираш. Жажда за живот да имаш, а всичко друго ще си дойде на мястото. Обичам тее!
Честит Рожден Ден, Бабче! Да си все така жива и здрава, къщата ти никога празна да не остава. Внуци покрай тебе да се шляят и с чудесните си гозби да ни радваш. Благодаря ти, че си се грижила за нас, да продължаваш все така да го правиш със захлас. Терлички топли да ни плетеш с бабини рецепти да ни лекуваш и сънищата наши да тълкуваш. Обичам те и бъди все така строга и грижовна!
Нека светъл бъде този ден, в който ти си бил роден. Злото за напред да те забрави и твоят ангел хранител вечно да те пази Щастлив и обичан да си всеки ден, живота да ти поднася само приятни емоции и усмивки. С приятели да си вечно обграден и купони да има всеки ден. Честит рожден ден!
Мило мое дете. Обичам те, както ти обичаш шоколада. Твоята усмивка е моето щастие. Когато навън вали, това не означава, че светът е спрял. Всъщност, това се случва така за да можеш, да оставиш нови следи на мястото, на измитите от този дъжд. Върви напред с високо вдигната глава и се усмихвай на всяка твоя пречка, която може да застане на пътя ти. Честит рожден ден, дете мое. Обичам те, Мама!
Пожелавам ти винаги духът ти да остане млад. Мечтите ти да станат реалност. Любовта да те преследва, където и да идеш и късмета никога да не те напуска. Честит рожден ден и помни, годините са просто една цифра, важното е да се чувстваш млад в душата.
..

Валиден CSS!