Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU |
Богат и качествен избор на специално измислени и написани пожелания и поздрави, които са изключително уникални за очаквани и не очаквани случаи. Изненадайте близки, приятели или роднини като им поднесете най-съкровенните си пожелания по случай празника им, който наближава и очакват трепетно с най-голямо въодушевление.
  1. Начало
  2. Пожелания за Рожден Ден
  3. Млад дух

Млад дух

◈ 262
Пожелавам ти винаги духът ти да остане млад.
Мечтите ти да станат реалност.
Любовта да те преследва, където и да идеш и късмета никога да не те напуска.

Честит рожден ден и помни, годините са просто една цифра, важното е да се чувстваш млад в душата.

Случайни пожелания от категорията

Пожелавам ти винаги духът ти да остане млад. Мечтите ти да станат реалност. Любовта да те преследва, където и да идеш и късмета никога да не те напуска. Честит рожден ден и помни, годините са просто една цифра, важното е да се чувстваш млад в душата.
Биричка до зори, ще пием всички и за твоето здраве, ще дадем наздраве. Честит рожден ден! Обичаме те, приятелю наш. Бъди все така усмихнат, лъчезарен и да знаеш, че бирата свърши. :) От компанията!
Честит рожден ден, Како! На първо място, обичам те еййй, толкова много! Нали знаеш, как ме изненада на моя празник, сега аз съм на ред да изненадам теб. Пожелавам ти: От моята любов да не се отървеш. Щастието, още повече да намериш и от всичкият късмет да си прибираш. Жажда за живот да имаш, а всичко друго ще си дойде на мястото. Обичам тее!
Честит Рожден Ден, Бабче! Да си все така жива и здрава, къщата ти никога празна да не остава. Внуци покрай тебе да се шляят и с чудесните си гозби да ни радваш. Благодаря ти, че си се грижила за нас, да продължаваш все така да го правиш със захлас. Терлички топли да ни плетеш с бабини рецепти да ни лекуваш и сънищата наши да тълкуваш. Обичам те и бъди все така строга и грижовна!
Нека щастието ти бъде безгранично, както са небето и звездите в океана на мечтите. Честит Рожден Ден!
..

Валиден CSS!