Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU |
Богат и качествен избор на специално измислени и написани пожелания и поздрави, които са изключително уникални за очаквани и не очаквани случаи. Изненадайте близки, приятели или роднини като им поднесете най-съкровенните си пожелания по случай празника им, който наближава и очакват трепетно с най-голямо въодушевление.
  1. Начало
  2. Сватбени Пожелания
  3. Сватбено пожелание | Горчиво

Сватбено пожелание | Горчиво

◈ 141
Скъпи младоженци, пътят по който вие тръгвате е дълъг и изпълнен с предизвикателствата на живота. Бъдете винаги заедно за да можете лесно да преминете през тях. И винаги помнете само обичта един към друг ще ви помогне занапред да решавате проблемите в ежедневието.

Пожелавам ви да се обичате всеки ден, да го показвате на всички, както го показвате и в този сватбен ден.

Обичайте се и се уважавайте. Горчиво!

Случайни пожелания от категорията

Скъпи младоженци, пътят по който вие тръгвате е дълъг и изпълнен с предизвикателствата на живота. Бъдете винаги заедно за да можете лесно да преминете през тях. И винаги помнете само обичта един към друг ще ви помогне занапред да решавате проблемите в ежедневието. Пожелавам ви да се обичате всеки ден, да го показвате на всички, както го показвате и в този сватбен ден. Обичайте се и се уважавайте. Горчиво!
Нека този ден е първият купон от календарните Ви дни, които пожелавам да се умножат по 36 500.
Любов без сълзи не върви. Пълни чаши с шампанско без мехурчета, понякога горчи. Сватба без свидетели и целувки не се зачита. За това: - Обичайте се до зори, бъдете щастливи и усмихнати. - Пийте до дъно, за да може в живота да не ви горчи. - Ние сме тук и ви казваме голямо Горчиво. Обичайте се повече от всеки друг. Честито на младоженците!
По пътеката на щастието вие вървете, без да мислите ако щете. С дечица много, бабите дарете и любовта си дълго занапред пазете.
..

Валиден CSS!