Хей - пожелай ми нещо оригинално, като го избереш от | Pojelai.EU |
Богат и качествен избор на специално измислени и написани пожелания и поздрави, които са изключително уникални за очаквани и не очаквани случаи. Изненадайте близки, приятели или роднини като им поднесете най-съкровенните си пожелания по случай празника им, който наближава и очакват трепетно с най-голямо въодушевление.
  1. Начало
  2. Веселяшки Пожелания

Веселяшки Пожелания да се пръснеш от смях

Водещи пожелания в категорията
pojelaniqМоята Мидичка Мидо моя, ще бъда черупката, която ще е твоя.
pojelaniqМачо Мен Като кафето сутрин ще те поглъщам и с любов ще те обгръщам, ако останеш завинаги с мен ще бъда твоя Мачо Мен.
pojelaniqПепеляшка Ще бъда аз Пепеляшка, ще вържа конската си опашка. Спирала и сенки ще сложа на лицето и ще ти се разтупти сърцето.
pojelaniqБръмбар Като бръмбар ще ти бръмча в ухото, ще дойда даже и с теб в леглото. Ще викаш ти махай се веднага, а аз ще ти отвърна „найс, а?“
pojelaniqТъща Ненормална ще е твойта къща, и твойта тъща все в нея ще се връща. Но купи си ти един катинар голям и тя никога веч няма да е там.
veselqshkiВзимам отпуска Взимам отпуска от работа аз, и не губя нито час. Нахлузвам банския и джапанките в нас и паля Голфа за Бургас.
veselqshkiС малката ми лодка Ще те заведа на разходка, с малката си скромна лодка. В езерото край мойто село, ще гребем ний умело.
veselqshkiМойта Барби Ти си мойта Барби, аз съм твоя Кен и ще живеем в леген.
veselqshkiОтиваме на морето Отиваме със тебе на морето, да си топнем ние дупето. И със питиета във ръка на плажа, страшен виц ще ти разкажа. И ще се смеем до зори, колко почернели сме аз и ти.
veselqshkiПръскам те от любов Обичам твоята коса прекрасна.
Обичам те, че чак ми иде да те фрасна.
Ще те пръскам от любов всеки ден, защото аз към теб съм пристрастен.

12»...

Валиден CSS!